Selvert

Selvert is opgericht in de stad Barcelona, Spanje, in 1963. Hun filosofie, gebaseerd op de eindeloze zoektocht naar de hoogste kwaliteit producten en de laatste technologische vorderingen, heeft Selvert een imago opgebouwd waartoe stabiliteit en vertrouwen toebehoren.

In hun ontwikkeling en vervaardiging garandeert Selvert de strengste kwaliteitscontrole in ieder product. Deze garantie eist een constante studie en onderzoek naar de nieuwste en de meest geavanceerde ingrediënten die er op de markt maar te krijgen zijn omdat we onze cliënten een onmiskenbare kwaliteit willen bieden.

Geschiedenis

Vanuit haar positie in een groep van bedrijven, gespecialiseerd op het gebied van cosmetisch onderzoek en klinische diagnoses, is Selvert degene die schoonheidsproducten en huidverzorging ontwikkeld en creëert. Dit gebeurde in 1975 toen deze groep bedrijven besloot om een nieuwe afdeling te openen, gespecialiseerd in democosmetica. Het resultaat hiervan is Selvert. In 1996 Ondertekende Selvert een overeenkomst met de Zwitserse LDD groep om een nieuwe lijn van cosmetische producten te ontwikkelen en om Zwitserse kwaliteitsnormen te implementeren in het fabricageproces. Het resultaat van deze overeenkomst uitte zich in 1998 door het vernieuwen van het productiebedrijf van de Selvert producten in Barcelona. Deze werd op het punt gebracht zodat het kon voldoen aan de hoogste norm- en kwaliteit eisen door te produceren volgens de GMP rules (Good Manufacturing Practices). Voorheen werden deze GMP rules enkel toegepast in de farmaceutische wereld. Dankzij de excellente en hoogstaande kwaliteit, word Selvert verkocht in de meeste Europese landen, de USA, Centraal Amerika, Zuid Amerika, het Midden Oosten, Noord Afrika en Azië.