Bodyslim

Behandeling met Body Slim

Begonnen wordt met het opnemen van de te behandelen delen van het lichaam. Deze gegevens worden op een kaart genoteerd. De anti-cellulite remodeling cream wordt op de te behandelenden plaatsen warm aangebracht. De weldadige invloed is vrijwel direct merkbaar. De behandelde plaatsen worden omwikkeld met speciale niet-absorberende wikkels. Daarna wordt de klant gedurende anderhalf uur warm en droog gehouden in rusthouding op een comfortabele stoel. Zodra de wikkels zijn afgenomen wordt de klant weer gemeten op nauwkeurig dezelfde plaatsen. De verkregen gegevens worden weer op de kaart genoteerd.

Hoe werkt het?

Gedurende de laatste jaren hebben de vocht afnemende en verstevigende werking van vele natuurlijke stoffen algemene erkenning verworven. De opgebrachte gel is speciaal samengesteld en ontwikkeld om deze eigenschappen maximaal te benutten. De gel werkt op vrijwel alle factoren die oorzaak zijn van lichaamsvervorming. Overmachtig lichaamsvocht, weefselverslapping en cellulitis reageren onmiddelijk op de werking van de anti-cellulite remodeling cream.

 

Hoeveel gewicht wordt verloren?

In feite niets. Het lichaam zelf wordt geactiveerd, waardoor de weefsels worden versterkt, wat leidt tot omvangsverbetering.

 

Kan de behandeling worden herhaald?

Zo vaak als wordt verlangd. Het is tevens een goede aanmoediging om een vermageringsdieet te beginnen, ondersteund door een behandelingskuur op een week-, 14 daags- of maandschema.

 

Hoe veilig is de Body-Slim?

Het gebruik van de anticellulite remodeling cream is geheel vrij van elke nadelige bijwerking.

 

Wat zijn de voornaamste voordelen van Body-Slim?

Het directe resultaat na de eerste behandeling met Body-Slim is het meest overtuigend. Het verlies van centimeters op de probleemplaatsen in slechts 1½ uur is een weldadige verassing voor een ieder die er zo goed mogelijk wil/moet uitzien.

Met alleen een Body-Slim behandeling kan worden volstaan, eventueel kan de behandeling worden gecombineerd met dieet-gymnastiek-spier-versteviging.

 

Body-Slim stap voor stap

 1. Klant kleed zich uit
 2. Wegen van de klant
 3. Meten van de klant, streepjes onder de cm
 4. Beoordeel (appel/peer/combinatie)
 5. Insmeren klant met anticellulite remodeling cream
 6. Van beneden naar boven wikkelen, dikke rand (dubbel gestikte rand) aan de onderkant (in de rol kijken)
 7. Beginnen bij rechterbeen
 8. Laat de klant ongeveer 1½ uur liggen
 9. Uitwikkelen
 10. Na meten boven het streepje
 11. Klant mag zich 8 uur niet douchen

 

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap (geen buik inwikkelen)
 • Opliggende spataderen
 • Veel te hoge bloeddruk

 

Voor wie is het goed?

 • Mensen die aan het lijnen zijn
 • Mensen die net zwanger zijn geweest
 • Mensen met oedeem vorming

 

Thuisadvies

 • Anti-cellulite remodeling cream
 • Anti-cellulite remodeling cream: 2 keer per dag inmasseren.