Gezichtsbehandelingen

Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan voor elk type huid. De producten van Selvert Thermal die wij gebruiken voor al onze behandelingen zijn gemaakt door experts die elke dag bezig zijn met het maken van nieuwe en verbeterde natuurlijke verzorgingsproducten. Wij bieden de volgende gezichtsbehandelingen aan:

 

Gezichtsbehandeling Hidroactive

Hidroactive; Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. De beschermende en hydraterende eigenschappen aangepast aan uw huidtype, activeren de natuurlijke afweerfuncties van de normale huid en vullen het tekort aan bij een droge huid.

 

Gezichtsbehandeling Vitalizing

Vitalizing; Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. De huid is geen uitzondering op deze regel en heeft daarom haar vitaminen nodig om energie en vitaliteit te behouden. De Vitalizing behandeling zorgt ervoor dat de essentiële bouwstoffen die de huid nodig heeft, weer voorradig zijn. Deze behandeling zal helpen bij het verbeteren, beschermen en herstructureren de opperhuid. De huid ziet er direct minder vaal en vermoeid uit.

 

Gezichtsbehandeling Vitamin C

Vitamin C; Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan vitamine C acne en pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea.

 

Gezichtsbehandeling Aquawear

Aquawear; Is een behandeling ontworpen om de vochtarme huiden te behandelen. Met name acné-, rosacea- en gevoelige huiden reageren hierop. De huid herstelt de natuurlijke schoonheid dankzij een complex systeem dat het proces van natuurlijke hydratatie stimuleert.

 

Gezichtsbehandeling Cell Vitale Anti-Age

Cell Vitale Anti-Age; Een Anti-age behandeling op basis van stamcellen van de Zwitserse Uttwiler Spätlauber appel. Vitaliseert, regenereert, beschermt de huidcellen en gaat het verouderingsproces tegen. Tevens is het een fantastische antioxidant en gaat pigmentstoringen tegen.

 

Gezichtsbehandeling Cell Vitale Hydratant

Cell Vitale Hydratant; Vochtherstellende behandeling op basis van stamcellen van de Alp Roos (Rododendron). Vitaliseert de huidcellen, ondersteunt de doorbloeding, versterkt de huidbarrière, en voedt de huid. Het helpt de huid zich beter verweren tegen verschillende weersomstandigheden.

 

Gezichtsbehandeling Hyaluronzuur

Hyaluronzuur; Geschikt voor de huid met tekenen van veroudering. Hyaluronzuur heeft een hoog- en laagmoleculair gewicht. Deze zijn in staat om dieper in de huid te dringen en houden daar de watermoleculen langduriger vast. Herstelt de vochtbalans in de huid. De dikte en zachtheid van de huid en de soepelheid wordt positief beïnvloed. Fijne rimpels worden hersteld.

 

Gezichtsbehandeling Men

Men Line; Een behandeling speciaal afgestemd op de mannenhuid. De mannenhuid heeft andere behoeftes dan de vrouwenhuid. Deze behandeling speciaal voor heren speelt in op deze behoeftes. Hydrateert, kalmeert, verzorgd en beschermt de huid.

 

Gezichtsbehandeling Gold 24karaat

24k Gold; De kracht van goud! Een exclusieve anti -age behandeling voor het gezicht. De behandeling is een combinatie van luxe en 100% natuurlijke huidverjonging. De huid wordt gelift, rimpels en fijne lijntjes vervagen, verbetert de conditie van de huid en het geeft de huid een schitterende glans.

 

Gezichtsbehandeling Gold 18karaat

18k Gold behandeling; De term ‘karaat’ geeft aan hoeveel puur goud erin verwerkt zit. Een wat lager gehalte puur goud, maar nog steeds fantastische resultaten. Een prachtige anti-age behandeling voor elke vrouw.

 

Gezichtsbehandeling Peptide

Peptide; Onze huid krijgt veel te verduren waardoor de huid haar strakheid en dichtheid verliest. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van veroudering. Om dat te voorkomen presenteert Selvert Thermal Peptide, een prachtige behandeling dat een langdurig liftend effect geeft. Deze intensieve anti-age behandeling verbetert de spankracht van de huid, stimuleert het herstel van de natuurlijke elasticiteit en stevigheid, vermindert rimpels en heeft een langdurig resultaat.

 

Gezichtsbehandeling Regeneratie Absolue

Selvert Regenerating Absolue; Deze behandeling herstelt de huid, geeft de huid meer energie en pakt huidveroudering aan. De Regenerating Absolue Lijn, met een verhoogde combinatie van werkstoffen helpt de huid herstellen en bevordert het vernieuwen van de huid door de aanmaak van collageen en elastine vezels te stimuleren.

 

Gezichtsbehandeling Urban Response

Urban Response; Vervuiling, een van de belangrijkste problemen van de eeuw dat tevens een sterke invloed heeft op onze huid. De producten met actieve ingrediënten functioneren als een krachtig schild om de barrièrefunctie van de huid te beschermen tegen vervuiling en schadelijke deeltjes van buitenaf, het immuunsysteem van de huid te versterken, de huid te verhelderen en zo schoonheid en jeugd herstelt