Goudbehandeling

Verwen uw huid met de meest exclusieve en luxueuze behandeling met echt goud. 100% puur 24 karaats goud en 18 karaats goud zorgt voor een strakke, glimmende en stevige huid. De goudbehandeling is effectief doordat het collagene bevat en heeft een langdurig effect. De goudbehandelingen worden gedaan met de productlijn soin d’or van Selvert Thermal.

Het goud heeft verschillende exclusieve actieve delen, diamanten sirt is hier 1 van. Dit actieve deel verbetert de synthese van sirt 1, dit is proteïne dat het metabolisme van de cellen reguleert en oxidatieve stress voorkomt. Ook parel poeder is een exclusief actief deel. Dit ultra fijne poeder verbetert de elasticiteit van de huid door dat het proteïne en essentiële zuren bevat. Het helpt met het regenereren en verstevigen van de huid. Het laatste exclusieve actieve deel is diamant poeder. De diamant is verpulverd in microscopisch kleine deeltjes en deze micro kristallen zijn perfect voor het elimineren van de dode cellen aan het oppervlak.

 

Goudbehandeling gezicht

De goudbehandeling voor het gezicht bestaat uit 5 verschillende fases. Fase 1 is het reinigen en klaarmaken van de huid voor de behandeling door het gebruik van kristal peeling van diamant poeder. De exfoliërende crème verwijdert zacht dode huidcellen, werkt depigmenterend en kalmeert de huid. Vervolgens wordt er een zachte gel aangebracht die de huid verzacht. Fase 2 is het aanbrengen van puur bladgoud. De 24 karaats bladeren goud worden direct op de huid aangebracht waardoor alle cosmetische voordelen gelijk worden opgenomen door de huid. Fase 3 is goudconcentraat, deze luxe olie met gouden microdeeltjes is regenererend, antioxiderend en verstevigend. De olie laat de huid ook stralen en geeft de huid turgor. Fase 4 is een verstevigend en vitaliserend plastic masker van puur goud met een strakker makend effect. Wanneer dit masker is aangebracht zal de huid er strakker, stralend en zacht uitzien. Fase 5 is een goud crème met rijke textuur die perfect is voor de laatste massage. Verrijkt met puur goud en activerende delen waardoor de huid er urenlang subliem uit ziet!

 

Goudbehandeling lichaam (decolleté/hele benen/bovenbenen)

De goudbehandelingen voor het lichaam bestaan uit 5 verschillende fases. Fase 1 tot en met fase 3 zijn hetzelfde als die van de gezichtsbehandeling. De huid wordt gereinigd met peeling van diamant poeder, de crème verwijdert zacht de dode cellen, er wordt gel aangebracht voor het kalmeren van de huid. Vervolgens wordt er puur bladgoud aangebracht en daarna olie met puur goud om de huid te laten stralen. Fase 4 is een verstevigende en vitaliserende plastic laag van puur goud met een strakker makend effect. Wanneer deze laag is aangebracht zal de huid er strakker, stralend en zacht uitzien. Fase 5 is nogmaals de goud olie die perfect is voor de laatste massage. Verrijkt met puur goud en activerende delen waardoor de huid urenlang zal stralen!

 

Wat doet Selvert Gold voor u?

  • Verstevigt het collageen en de elastinevezels
  • Bevordert het herstellend vermogen van de huid
  • Verbetert de natuurlijke bescherming die de huid biedt
  • Laat de huid stralen
  • Vermindert lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden

 

In het filmpje zie je hoe Lauren Verster een goudbehandeling ondergaat.