Gelaatskuren

micro site

 

Microdermabrasie.

Een veilige huid verbeterende behandeling waarbij met een geavanceerd apparaat een gecontroleerde straal van ultrafijne kristallen over de huid wordt geblazen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen.

Vele malen intensiever dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling

Direct na de eerste behandeling zult u al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken. Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1 x in de 14 dagen) toe te passen.

De huid zal er na de behandeling jonger, gladder en frisser uitzien.

Microdermabrasie kan worden toegepast bij ieder huidtype. De microdermabrasie behandeling is heel succesvol gebleken bij:

–  droge huid – rijpere huid – fijne lijntjes en rimpeltjes – vette huid – vergrote en/of verstopte poriën – vale en/of doffe huid – rokershuid – zonbeschadigde huid –  acne littekens/ overige littekens – mee-eters en comedonen

 

Prijslijst:

tarieven 

 

 

Coco treatment

 

Anti-Aging kuur COCO 08:

Ontdek de ultieme Nano-technologie en multi-behandeling COCO-08 is een ultiem generatie systeem dat uw lichaam vorm geeft en jeugdig maakt in een aantal sessies.

Dankzij de trio nano-golven * kracht.

Behandelingen in 8 specifieke programma’s.

– Verstrakt het contour van het gelaat – Vermindering van de rimpels – Verbetering van het oogcontour – Vervaging  van pigmentvlekken – Verbetert de glans van de huid

* Nanatechnology maakt het mogelijk om te werken met 3 golflengten,  een proces van Nanofusion met specifieke instellingen voor elke behandeling.